Officiële start Scalable Life Sciences

Scalable is verheugd om de officiële lancering aan te kondigen van Scalable Life Sciences, het strategische communicatie-adviesbureau gespecialiseerd in de life sciences en de biotechnologie.

Effectieve communicatie vraagt om een schaalbare aanpak. In een persoonlijk gesprek met een potentiële investeerder, een televisie-interview of een speech; vorm en inhoud van uw boodschappen moeten effectief zijn in alle situaties die voor uw organisatie van belang zijn. De aanpak van Scalable Life Sciences is erop gericht met zo'n effectieve, schaalbare communicatie maximale resultaten voor organisaties te bereiken. Een effectiviteit waarbij corporate communicatie en bijvoorbeeld investor relations of lobbying elkaar optimaal versterken.

Scalable Life Sciences is een jong bedrijf dat is gebouwd op een unieke combinatie van meer dan twintig jaar ervaring in communicatie en public affairs en bijna vijftien jaar ervaring in life sciences.

Wij leveren bedrijven en andere organisaties advies, training en uitvoering op de volgende terreinen:

  • Corporate communicatie;
  • Public affairs / lobbying / governmental affairs / market access;
  • Investor relations;
  • Marketing communicatie.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden en kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Corporate Communications, Investor Relations and Public Affairs for Life Sciences